De Roos International

De Roos International

Welkom op de webpagina van De Roos International op delevensmiddelen.nl - de beste levensmiddelenwinkels website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor De Roos International

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Hoi! Jullie sjipies zijn heerlijk (Casa Mediterrana), maar de naam zou Casa Mediterránea zijn. Dat is goed Spaans.
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding ronald
Ronald
7 maanden geleden
Goedemorgen,
De geweldig lekkere Indiase roerbaksaus Tikkie Masala 470gr is niet meer bij de Aldi verkrijgbaar.
Kunt u mij vertellen waar in de omgeving van Nijmegen deze nog wel te koop is?
Hartelijk dank.
M.vr.gr.
Ronald
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding j.p.a. verheijen
J.P.A. Verheijen
Ronald
6 maanden geleden
Ronals als jij het weet vertel het mij dan ook
Beantwoorden  • 
Voor zelfgemaakte pizza s kopen we meel bij een italiaanse delicatesse zaak: Le farine special-polselli tipo “00” / of Granoro farina “0” inhoud 1 kg. Gisteren, bij uitzondering, bij de Albert heijn pak La tua farina type “oo” made in Italy aangeschaft, inhoud 500 gr. Er zat geen 500 gr in maar 487 gr bloem. Terwijl de pakken die wij altijd kopen de juiste inhoud hebben. Zou dit bij alle pakken zijn van La Tua Farina?Met vriendelijke groet,
Beantwoorden  • 
klacht over sambal manis gekocht bij de Aldi Hengelo.
ik was fan van deze sambal en had daarom 2 poten gekocht
helaas bij het openen van de pot kwam er een vreselijke muffe geur vrij en ook de smaak was erg muf, de 2e pot geprobeerd maar zelfde klacht.
ik hoor graag uw reactie, in afwachting, m.vr. gr.
Marianne.
Beantwoorden  • 
Goedemorgen, een pot heerlijke Sambal Manis gekocht bij de Aldi. Blijkbaar een tijdelijk product want ik zie ze niet meer bij Aldi. Bij welke winkel is de Sambal Manis nog meer verkrijgbaar? Uw reactie zie ik met belangstelling tegemoet. Alvast bedankt voor de moeite! Met vriendelijke groeten Joyce Davies
Beantwoorden  • 
Goedemorgen, ik heb twee verschillende pakken quinoa wit (400 gram). De ene gekocht bij de Xenos, de andere bij de Aldi. Beide bevatten witte quinoa maar de voedingswaarden op de verpakking is verschillend. Hoe kan dit?<br>
<br>
Op de verpakking Andez food staat 388 kcal per 100 gram, terwijl op de verpakking van nature\'s gift 348 kcal per 100 gram staat. Wat is hier de verklaring voor?
Beantwoorden  • 
Goede morgen,

wij hebben bij de Xenos in Nieuwegein een pak Original Brownies mix gekocht, wat door jullie geproduceerd word volgens de verpakking. Bij de inhoud van het pak mix zou ook een zakje chocoladesnippers zitten, maar helaas bij ons pak bakmix dus niet.
Heeft u hier een passende oplossing voor?
Met vr. gr.

Harrie
Beantwoorden  • 
Ook over kooksauzen! Het gaat om Marokkaanse gehaktballensaus van het merk Djemaa El Fna. Een saus die in Engeland is geproduceerd en verkocht is bij de Xenos. Van het zelfde merk heb je Ras el Hanout (betekend het beste van de winkel) en is een specerijen mix om het gehakt aan te maken. Ik had 20 potten gekocht, maar het begint te slinken. Waar haal ik deze absolute topper?????!!!!!
Beantwoorden  • 
Wij hebben een paar keer de tajine kooksausen gegeten van Fortune Expess. Wij hebben ze bij de ALDI gekocht. Maar zoals zoveel dingen, zijn het meestal tijdelijk producten. Mijn vraag is of we deze potten misschien toch ergens kunnen kopen?
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De delevensmiddelen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Roos International
Brinklaan 74/B
1404GL Bussum

+31 (0)35 6981997

Links

Website
-

Deel deze pagina

De+Roos+International img