Cargill Cargill Cocoa En Chocolate

Cargill Cargill Cocoa En Chocolate

Cargill is een internationale producent en leverancier van producten en diensten in de voedings- en landbouwsector en in de financiële en industriële sector. Het bedrijf werd opgericht in 1865, is in privébezit en heeft 140.000 werknemers in 65 landen.

Cargill helpt klanten succesvol te zijn door samenwerking en innovatie en probeert vanuit al zijn vestigingen de globale kennis en ervaring van het bedrijf te gebruiken om economische, ecologische en sociale uitdagingen tebehalen.

Cargill B.V. werd in 1959 opgericht in Amsterdam als een handelsorganisatie in goederen. Tegenwoordig is Cargill betrokken bij de productie van voedselingrediënten en het verwerken, verspreiden en verhandelen van landbouwproducten. Cargill B.V. heeft verspreid over het hele land ongeveer 2400 werknemers in dienst.

Landbouw.
Wij kopen, verwerken en verdelen granen, oliezaden en andere producten aan de voedingsindustrie en de veevoederindustrie. Daarnaast bieden wij veehouders en landbouwers gerelateerde diensten en producten aan.

Voeding.
Wij leveren kwaliteitsingrediënten, inclusief gezondheidsbevorderende ingrediënten en combinaties van ingrediënten, vlees- en kip-producten aan voedingsmiddelen- en drankbedrijven, aan dienstverleners in de voedingsindustrie en aan de distributiesector.

Industrie.
Cargill levert aan industriële gebruikers van energie-, zout-, zetmeel- en staalproducten. Wij ontwikkelen en verkopen duurzame producten die gemaakt zijn van agrarische hernieuwbare grondstoffen.

We richten ons op het voldoen aan de huidige behoeften zonder dat het vermogen van de wereld om toekomstige generaties van voldoende voedsel te voorzien hieronder lijdt. Bij Cargill kijken we niet alleen naar onze eigen activiteiten, maar ook naar de belangen van de leveranciers, partners en andere stakeholders in onze toeleveringsketens. Een verantwoorde toeleveringsketen respecteert mensen en mensenrechten, produceert veilig en voedzaam voedsel, gaat humaan met dieren om, stimuleert de beste, meest verantwoorde landbouwmethoden, en vermindert de gevolgen voor het milieu, inclusief het beschermen van het land en behouden van schaarse hulpbronnen. Om dit te kunnen bereiken is samenwerking met alle stakeholders in ontwikkelde en opkomende markten nodig. We proberen meetbare voortgang te laten zien aan de hand van problemen in de toeleveringsketen die we kunnen beheersen en waar we invloed op kunnen uitoefenen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De delevensmiddelen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Cargill Cargill Cocoa En Chocolate
Evert van de Beekstraat 378
1118CZ Schiphol

+31 (0)75 6466161
cocoa_chocolate@cargill.com

Deel deze pagina

Cargill+Cargill+Cocoa+En+Chocolate img