Kramer En Zn ZuurkoolfabriekGeopend tot 17.00

levensmiddelenwinkels - Kramer En Zn Zuurkoolfabriek - kaartoverzicht

Kramer En Zn Zuurkoolfabriek

Welkom bij G. Kramer en Zonen B.V.
Zuurkoolfabrieken

“Zuurkool maken is ons vak en meer dan dat”. Dat mogen de Kramers wel zeggen na 5 generaties zuurkool maken. Kramers zuurkool, al sinds 1890 vooruitstrevend in zuurkool.

In onze moderne, BRC gecertificeerde, productie bedrijven maken wij van hoogwaardige grondstoffen topkwaliteit producten. Deze producten bestaan voor meer dan 90% uit kool geteeld op de vruchtbare gronden van de kop van Noord-Holland. Ons eigen landbouwbedrijf staat garant voor de hoogste kwaliteit, natuurlijk GlobalGAP gecertificeerd.

Zuurkoolstamppot is in Nederland nog steeds één van de onbetwiste wintergerechten, maar dat zuurkool een veelzijdiger product is blijkt wel uit de vele verschillende recepten die mensen delen op onze consumenten website www.zuurkoolrecepten.nl . Ook in het restaurant komt men steeds vaker zuurkool tegen als heerlijke groente bij een culinair gerecht. Naast Nederland weet men in landen als o.a. België, Spanje, Suriname en Zweden ook onze zuurkool te waarderen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag7.30 - 17.00
dinsdag7.30 - 17.00
woensdag7.30 - 17.00
donderdag7.30 - 17.00
vrijdag7.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De delevensmiddelen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kramer En Zn Zuurkoolfabriek
Voorburggracht 141
1722GC Zuid-Scharwoude

+31 (0)226 312426

Deel deze pagina

Kramer+En+Zn+Zuurkoolfabriek img