Barry Callebaut Nederland

Barry Callebaut Nederland

Met een jaarlijkse omzet van meer dan CHF 4,6 miljard (EUR 3,6 miljard/USD 5,0 miljard) in het boekjaar 2010/11 is Barry Callebaut, met hoofdkantoor in Zürich, 's werelds toonaangevende fabrikant van kwaliteitscacao en -chocolade, van de cacaoboon tot het afgewerkte chocolade- product. Barry Callebaut is aanwezig in 27 landen, telt 40 productievestigingen en heeft een zeer gediversifieerd personeelsbestand van zo'n 6000 toegewijde medewerkers. Het bedrijf bedient de hele voedingsindustrie en focust op industriële voedingsmiddelenfabrikanten en artisanale en professionele gebruikers van chocolade (zoals chocolatiers, banketbakkers en bakkers), het laatstgenoemde segment met zijn twee wereldmerken Callebaut® en Cacao Barry®. Barry Callebaut is wereldwijd leider in cacao- en chocolade-innovaties en biedt een brede waaier aan diensten op het gebied van productontwikkeling, verwerking, opleiding en marketing. Ook kostenbeheersing is een belangrijke reden waarom zowel lokale als mondiale voedingsmiddelenfabrikanten samenwerken met Barry Callebaut. Via tal van duurzaamheidsinitiatieven en onderzoeksactiviteiten werkt het bedrijf samen met cacaoboeren, coöperatieven en andere partners om toekomstige cacaobevoorrading te verzekeren en de levensomstandigheden van de boeren te verbeteren.

Barry Callebaut is de wereldmarktleider in hoogkwalita- tieve cacao- en chocoladeproducten. Het bedrijf is in 1996 opgericht als gevolg van de fusie van het Belgische Callebaut en het Franse Cacao Barry. Sedertdien zijn wij geëvolueerd van een leverancier van industriële en speciale chocolade voor industriële en ambachtelijke klanten naar een leverancier van geïntegreerde oplossin- gen voor de hele voedingsindustrie. Wij zijn georganiseerd in regio's en bedienen twee verschillende klantensegmen- ten – zowel industriële voedingsmiddelenproducenten als artisanale en professionele gebruikers van chocolade (zoals chocolatiers, banketbakkers en bakkers en ook restaurants, hotels en cateraars).

Barry Callebaut produceert al meer dan 150 jaar cacao- en chocoladeproducten. Het is het enige volledig geïntegreer- de chocoladebedrijf dat elke stap beheerst, vanaf de aankoop van de cacaobonen tot het afgewerkte chocolade- product. Wij leveren diensten aan de hele voedingsindus- trie, van industriële voedingsproducenten tot artisanale en professionele gebruikers van onze producten.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De delevensmiddelen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Barry Callebaut Nederland
de Ambachten 35
4881XZ Zundert

+31 (0)76 5978411

Links

Website
-

Deel deze pagina

Barry+Callebaut+Nederland img